Thundershirt

Het Thundershirt helpt uw hond kalm te blijven in angstige situaties. Dankzij de lichte druk op de romp krijgt uw hond een rustgevend gevoel. Het Thundershirt is gemakkelijk aan te trekken bij uw hond.

Meer details

In prijs verlaagd!
New product
Limited special offer

€ 29.95

€ 49.95

-€ 20.00

- +

 
Meer info

De druk die het Thundershirt geeft brengt uw hond tot rust bij bijvoorbeeld angst voor onweer of geluiden.

Hoe werkt Thundershirt?

Thundershirt heeft een gepatenteerd ontwerp en geeft een zachte constante druk. Hierdoor heeft het een groot kalmerend effect voor de meeste honden op momenten dat ze angstig of opgewonden zijn. Uit onderzoek blijkt dat ruim 80% van de honden minder angstig zijn door gebruik van het vest.

 
De druk van het Thundershirt heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, mogelijk door het vrijgeven van een kalmerend hormoon zoals endorfine.
 
Wanneer kan ik het Thundershirt gebruiken?
U kunt Thundershirt gebruiken in situaties waarin uw hond angstig is zoals bij:
  • angst voor vuurwerk;
  • angst voor onweer;
  • scheidingsangst;
  • auto- of reisangst;
  • overmatig blaffen;
  • prikkelbaarheid, reactiviteit;
  • angst voor geluiden.

Ook kunt u Thundershirt gebruiken als algemeen training gereedschap, waardoor uw hond de focus tijdens de training behoud.

Hoe moet ik Thundershirt gebruiken?

U kunt uw hond aan het Thundershirt laten wennen door een kleine hoeveelheid voedsel op het Thundershirt te leggen. Hierdoor raakt de hond vertrouwd met het shirt.

Het is zeer eenvoudig om het Thundershirt aan te trekken bij uw hond. Door middel van de afbeeldingen laten we u zien hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1: Plaats de Thundershirt op de rug van uw hond en wikkel de korte flap onder de romp.
Stap 2: Wikkel de lange flap onder de romp en maak deze vast d.m.v. de klittenband op de korte klep. Maak hem comfortabel, maar nauwsluitend, passend. Je moet in staat zijn om je vingers gemakkelijk tussen de Thundershirt en bovenlichaam van uw hond te laten glijden.
Stap 3: Wikkel de top flap omlaag op de lange flap en maak deze vast d.m.v. de klittenband. Verbeter eventueel de pasvorm zodat de Thundershirt veilig op zijn plaats blijft.

Stap 4: Wikkel de nekbandjes rond de voorkant van de hond en zet deze vast met de klittenband. Je moet in staat zijn je vingers gemakkelijk onder de nekbandjes te laten glijden zonder dat dit als een beperking rond de nek van de hond voelt.

 

 

Welke maat Thundershirt is geschikt voor mijn hond?

De juiste maat Thundershirt bepaalt u door de borstmaat van uw hond op te meten.

MaatBorstmaatGewicht
XXS22-23 cm< 5,5 kg
XS33-45 cm4,5 - 8,5 kg
S40-58 cm6,6 - 11,5 kg
M45-66 cm9 - 22 kg
L60-81 cm18 - 32 kg
XL78-101 cm31 - 45 kg
XXL96-127 cm> 45 kg

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out